Foodservice

Wilmaschnitzel med gröna saker

Wilmaschnitzeln är en mör köttbit av kalkonlåret. Här i sällskap med krispiga, gröna saker.

(4st) Klicka för att ge betyg
4 portioner
Svårighetsgrad: Enkel
Tid ca: 30 min

Ingredienser

Wilmaschnitzel
800 g
wilmaschnitzel
olja till stekning
salt och svartpeppar
Gröna saker
1 st
fänkål
2 st
mogna avocado
100 g
sockerärtor
½ st
gurka
16 st
gröna oliver
2 dl
quinoa
Dressing
½ dl
olivolja
1 st
citron, saft
1 tsk
dijonsenap
1 tsk
flytande honung
salt och svartpeppar

Så gör du

1
Krydda wilmaschnitzeln med salt och svartpeppar.
2
Stek i olja i ca 4 minuter / sida tills köttet är genomstekt.
3
Koka quinoan enligt anvisningar på förpackningen.
4
Skär grönsakerna i strimlor.
5
Blanda ingredienserna till dressingen och smaka av. Häll dressingen över grönsakerna.
6
Servera de gröna sakerna med nystekt wilmaschnitzel och quinoa.

Fler Recept

Recept

Kalkonstroganoff

Läs Mer
Recept

Italiensk kalkonbröstfilé

Läs Mer
Recept

Turkey chili med bröd och gräddfil

Läs Mer
Recept

Minitubs med kryddiga kalkonstrimlor

Läs Mer
Recept

Honungsglaze

Läs Mer
Recept

Korv Mafioso med krämig gremolata-coleslaw

Läs Mer
Recept

Tagliatelle di Ingelsta med tomatsallad

Läs Mer
Recept

Kalkonköttbullar

Läs Mer
Recept

Citrusrostad kalkon med gräddädelostsås & rostade primörer

Läs Mer
Recept

Kalkonsouvlaki med tzatziki, och grekisk bondsallad

Läs Mer