Foodservice

Wilmaschnitzel med gröna saker

Wilmaschnitzeln är en mör köttbit av kalkonlåret. Här i sällskap med krispiga, gröna saker.

(0st) Klicka för att ge betyg
4 portioner
Svårighetsgrad: Enkel
Tid ca: 30 min

Ingredienser

Wilmaschnitzel
800 g
wilmaschnitzel
olja till stekning
salt och svartpeppar
Gröna saker
1 st
fänkål
2 st
mogna avocado
100 g
sockerärtor
½ st
gurka
16 st
gröna oliver
2 dl
quinoa
Dressing
½ dl
olivolja
1 st
citron, saft
1 tsk
dijonsenap
1 tsk
flytande honung
salt och svartpeppar

Så gör du

1
Krydda wilmaschnitzeln med salt och svartpeppar.
2
Stek i olja i ca 4 minuter / sida tills köttet är genomstekt.
3
Koka quinoan enligt anvisningar på förpackningen.
4
Skär grönsakerna i strimlor.
5
Blanda ingredienserna till dressingen och smaka av. Häll dressingen över grönsakerna.
6
Servera de gröna sakerna med nystekt wilmaschnitzel och quinoa.

Fler Recept

Recept

Apelsinmarinerat kalkonbröst

Läs Mer
Recept

Pulled turkey

Läs Mer
Recept

Chili con carne

Läs Mer
Recept

Wilmabörsar med ricotta, spenat och granatäpple

Läs Mer
Recept

Kalkonfilé med Ingelstabacon och pesto

Läs Mer
Recept

Kalkonburgare med orientalisk touch

Läs Mer
Recept

Kalkonbolognese

Läs Mer
Recept

Jansson med kalkon

Läs Mer
Recept

Kung Ingels kalkonkorv med rotfruksstomp

Läs Mer
Recept

Skogens kalkongratäng

Läs Mer