Foodservice

Wilmaschnitzel med gröna saker

Wilmaschnitzeln är en mör köttbit av kalkonlåret. Här i sällskap med krispiga, gröna saker.

(4st) Klicka för att ge betyg
4 portioner
Svårighetsgrad: Enkel
Tid ca: 30 min

Ingredienser

Wilmaschnitzel
800 g
wilmaschnitzel
olja till stekning
salt och svartpeppar
Gröna saker
1 st
fänkål
2 st
mogna avocado
100 g
sockerärtor
½ st
gurka
16 st
gröna oliver
2 dl
quinoa
Dressing
½ dl
olivolja
1 st
citron, saft
1 tsk
dijonsenap
1 tsk
flytande honung
salt och svartpeppar

Så gör du

1
Krydda wilmaschnitzeln med salt och svartpeppar.
2
Stek i olja i ca 4 minuter / sida tills köttet är genomstekt.
3
Koka quinoan enligt anvisningar på förpackningen.
4
Skär grönsakerna i strimlor.
5
Blanda ingredienserna till dressingen och smaka av. Häll dressingen över grönsakerna.
6
Servera de gröna sakerna med nystekt wilmaschnitzel och quinoa.

Fler Recept

Recept

Whiskydoftande kalkongryta

Läs Mer
Recept

Plommonfylld kalkonstek

Läs Mer
Recept

Kalkonbaconsmör med lök

Läs Mer
Recept

Kalkonköttbullar med rosmarin och apelsin

Läs Mer
Recept

Kalkonpaj med kantareller, zucchini och gruyèreost

Läs Mer
Recept

Kalkonsallad med kalkonpastrami, rostad färskpotatis, äpple och pepparrotskräm

Läs Mer
Recept

Biff à la Lindström på Ingelstavis

Läs Mer
Recept

Kalkonsouvlaki med tzatziki, och grekisk bondsallad

Läs Mer
Recept

Kalkonstroganoff

Läs Mer
Recept

Kalkonschnitzel med morotsquiona

Läs Mer