Foodservice

Receptkategorier

Kalkon är ett magert och proteinrikt kött som man kan laga mycket gott av. Här hittar du klassiska favoriter och nya spännande recept. Vi har kalkon för alla smaker och tillfällen. Vilket blir ditt favoritrecept?

Hel kalkon

Kalkonbröst

Kalkonbröstfilé

Tunnskivad kalkonfilé

Perfekt att panera eller att göra läckra rullader. Går snabbt att tillaga.

Kalkonbröstschnitzel

Kalkonschnitzeln är enkel att variera i mängder av olika recept.

Wilmaschnitzel

Wilmaschnitzeln är en del av kalkonovanlåret som mörats genom en unik metod. Köttet smälter i munnen.

Kalkonovanlår

Kalkonovanlåret har många användningsområde. Fyll med färska örter och helstek eller tärna ner och gör en mustig gryta. Resultatet blir saftigt och mört!

Kalkonlårstek

Lår, vingar och klubbor av kalkon

Kalkongrytbitar

Kalkonstrimlor

Kalkonfärs

Kalkonfärs är ett gott alternativ till vanlig blandfärs och passar både stora och små. Tillagas precis som vanlig färs och blir till hamburgare, köttbullar, lasagne och köttfärssås.

Kalkonlever

Kalkonbacon

Kalkonkorv

Pålägg och kallskuret